facebook
Wie eerst komt, eerst maalt. Deze actie komt niet terug.
Bestellingen geplaatst voor 12:00 worden onmiddellijk verzonden | Gratis verzending boven 95 EUR | Gratis ruilen en retourneren binnen 90 dagen

Andere namen: 2-(Undec-10-enoylamino)azijnzuur, N-(l-oxo-10-undecen-l-yl)glycine

Schadelijkheidsscore: 2 (Derivaten van natuurlijke stoffen)


Undecylenoylglycine, soms ook 2-(undec-10-enoylamino)azijnzuur of N-(l-oxo-10-undecen-l-yl)glycine genoemd, is een ingrediënt dat voor veel doeleinden wordt gebruikt in cosmetica en persoonlijke verzorging. Het is een amfoteer organisch zuur, een stof die zich zowel als zuur en als base kan gedragen. Undecylenoylglycine is afgeleid van undecyleninezuur, een vetzuur dat van nature voorkomt in ricinusolie, en glycine, het eenvoudigste aminozuur.

In producten voor persoonlijke verzorging wordt dit ingrediënt gewaardeerd om zijn antibacteriële en antibacteriostatische eigenschappen. Het wordt daarom vaak gebruikt in huidverzorgingsproducten voor acne of andere huidproblemen. Undecylenoyl Glycine werkt ook als een bevochtigingsmiddel, wat betekent dat het water aantrekt om de huid gehydrateerd te houden. Vanwege deze eigenschappen wordt het veel gebruikt in huidcrèmes, lotions, zepen en andere huid- en lichaamsverzorgingsproducten. Daarnaast kan het in sommige gevallen ook worden gebruikt als zuurteregelaar in cosmetische producten.

Je zult deze stof niet vinden in onze producten. Probeer de natuurlijke, chemicaliënvrije producten in ons assortiment.

Date Caramel Eau de Parfum unisex
Date Caramel Eau de Parfum unisex
Productgegevens
Bade'e Al Oud Black Exposed eau de parfum unisexe
Bade'e Al Oud Black Exposed eau de parfum unisexe
Productgegevens
Vloeibaar afwasmiddel - Sensitive 1 l
Vloeibaar afwasmiddel - Sensitive 1 l
Productgegevens
Cream Velvet parfumextract unisex
Cream Velvet parfumextract unisex
Productgegevens
Categorie Zoeken Winkelwagen