facebook
Wie eerst komt, eerst maalt. Deze actie komt niet terug.
Bestellingen geplaatst voor 12:00 worden onmiddellijk verzonden | Gratis verzending boven 95 EUR | Gratis ruilen en retourneren binnen 90 dagen

Andere namen: Kokoszuur

Schadelijkheidsscore: 2 (Derivaten van natuurlijke stoffen)


Kokoszuur, of Coconut Acid, is een natuurlijk ingrediënt dat vaak wordt gebruikt in de cosmetische industrie. De naam is afgeleid van het feit dat het voornamelijk voorkomt in kokosolie, tot wel 50%. Dit vetzuur staat bekend om zijn voedende en vochtinbrengende eigenschappen en kan een ingrediënt van onschatbare waarde zijn in veel huid- en haarverzorgingsproducten.

Kokoszuur wordt niet alleen vaak toegevoegd aan verschillende soorten zeep, shampoos en conditioners, maar ook aan huidcrèmes, lotions en lippenbalsems. Het is ook een populair ingrediënt in natuurlijke cosmetica omdat het de huid kan hydrateren en voeden zonder kunstmatige en chemische toevoegingen. De aanwezigheid wordt vaak zeer gewaardeerd door mensen met een gevoelige of droge huid die extra verzorging en hydratatie nodig heeft. Kokosnootzuur wordt ook gebruikt in scheerproducten omdat het de huid verzacht en het scheermes soepeler laat passeren.

Je zult deze stof niet vinden in onze producten. Probeer de natuurlijke, chemicaliënvrije producten in ons assortiment.

Armaf Odyssey Aqua Edition Eau de Parfum voor heren
Armaf Odyssey Aqua Edition Eau de Parfum voor heren
Productgegevens
Armaf Odyssey BA HA MAS eau de parfum unisex
Armaf Odyssey BA HA MAS eau de parfum unisex
Productgegevens
Luchtverfrisser - Biologische Laurier (100 ml)
Luchtverfrisser - Biologische Laurier (100 ml)
Productgegevens
Lulut Al Hob W eau de parfum
Lulut Al Hob W eau de parfum
Productgegevens
Categorie Zoeken Winkelwagen